RSS

Când noua gripă nu-i loveşte şi pe PORCII care ne conduc…

03 nov.

Faptul că noua gripă AH1N1 (denumită impropriu porcină) care începe să pună stăpânire pe ţară este opera lui Băse, nu trebuie să vă mai mire. Dacă nu mă credeţi, urmăriţi cocina denumită pompos Antena 3  să vă convingeţi. La acest post odios un boschetar politic, Ciuvică, fost cărător al valizei lui Dragoş Constantinescu, fiul lui Emil cel mai prost preşedinte pe care l-a avut ţara după 1989, încerca aseară să ne convingă că Băsescu e de vină că noua gripă a început să ne dea târcoale. Ce mă mai miră atâta timp cât am auzit-o şi pe madam Câmpeanu, fostul ministru al Muncii în perioada guvernării PNL-PSD, cum fabula în urmă cu patru luni de zile că acei tineri care s-au înecat la Năvodari şi-au găsit sfârşitul din cauza marinarului Băsescu? Dar  asta e altă poveste, să ne întoarcem la virusul nostru şi la porcii care ne conduc.

adrian-streinu-cercel

Adrian Streinu Cerecel, singura autoritate care ştia cu ce se „mănâncă” viruşii, şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. Motivul demisiei nu mă interesează, fiindcă şi eu, ca român, voiam să-i cer să plece din funcţia pe care o ocupa. De ce? Fiindcă domnu’ ex-secretar de stat şi-a permis să-şi bage picioarele în el de viitor al ţării şi încearcă să-i salveze pe toţi babalâcii şi dinozaurii care îşi sug ostentativ protezele dentare în faţa noastră. Spun asta fiindcă tovarăşu’ Cercel a anunţat sus şi tare că a făcut o listă cu cei care vor fi vaccinaţi împotriva noului virus. Lista sună cam aşa: pe primul loc cadrele sanitare, foarte bine îmi zic, apoi poliţiştii de frontieră, iar e bine fiindcă oamenii ăştia intră în contact cu toţii străinii posibili purtători de virus, urmează la rând elevii, încă odată bine şi ultimii sunt octogenarii, bleah!!!. Măi, Cerceluş, da’ pe copiii până în 7 ani, cei de grădiniţă, viitorul ţării, cui pizda mă-tii îi laşi, măi dobitocule?  Păi cum să încerci să-l salvezi pe unul matusalemic, care şi-a dus traiul şi şi-a mâncat mălaiul şi să-i laşii pe bieţii copilaşi în voia sorţii? Pleacă tată, du-te, du-te unde s-a dus tata să-i ţii de urât, dobitocule! Ai idee domn doctor, te contest ca om şi mentalitate, nu ca specialist, câte mame s-au chinuit să aibe un copil? Ce faci acum, le laşi pruncii nou- născuţi de izbelişte ca să salvezi toţi bătrânii ce au înfipte în şira spinării secera şi ciocanul? Sunt tată, ca mulţi alţii din ţara asta, iar fiul meu are 6 ani. Ce căcat trebuie să fac domnule doctor ca să pun mâna pe o doză de vaccin să-mi protejez copilul? Să omor un boşorog şi să-i fur doza? Sau îmi dai vaccinul pe care vrei să i-l faci fiului tău? Eşti un bun specialist, nimeni nu contestă acest lucru, dar ca om, ca mentalitate, eşti o jigodie… şi tu şi ăia de aţi pus în aplicare planul de vaccinare al populaţiei contra noului virus. Rămâi frate la „Matei Balş” şi lasă-l pe altul, care gândeşte logic, să facă planuri de vaccinare a populaţiei.

sorin oprescu

Şi acum despre porcii din politică. În urmă cu aproape o lună, când Streinu Cerecel a fost numit ministru secretar de stat, Emil Nicolăescu, fostă „doamnă” (prietenii ştiu de ce) a Ministerului Sănătăţii afirma că a fost o numire politică şi că nimic nu-l califică pe şeful de la Institutul Balş pentru a ocupa această funcţie. Cum se fac numirile ştie toată lumea…politic. Totul e politic. Unde vreau să ajung: ieri, când Cercel şi-a anunţat demisia, Nicolăescu a spus: „Este o mare pierdere demisia lui Streinu Cercel. Era singurul care putea să rezolve ceva din funcţia pe care o ocupa”. Domnişoarăăăă, când ai fost beată? Ieri sau în urmă cu o lună, că nu mai pricep nimic? Aşa ai făcut şi cu Oprescu. În urmă cu patru ani ai dat o lege care-l lovea pe actualul primar al Capitalei (cea cu managerii de spitale, dacă ai uitat) iar acum te rogi de el să renunţe la prezidenţiale şi să susţină Crinul de pe emblema Brătienilor. Paradoxul este altul. Pe aceşti porci politici tocmai gripa „porcină” nu-i loveşte  să scăpăm de ei. Faptul că „porculeţii” noştrii îşi schimbă trocul, pardon, discursul în funcţie de contextul politic, te face să te rogi să dea gripa-n ei. Aşa că, dragi porci care ne faceţi viaţa un calvar în fiecare zi, avem o mare rugăminte: NU VĂ VACCINAŢI, că poate vă triază natura dacă nu reuşeşte referendumul… oricum scârba niciodată de sifilis nu moare. Parol!

Reclame
 

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: