RSS

Cronica unei dejecţii parlamentare…

04 Noi

MOTIUNEA DE CENZURA - PALATUL PARLAMENTULUI

A mai trecut o zi şi alianţa „Grivco” s-a mai căcat odată în interesul românilor, acela de a avea un guvern. Ce dacă bugetarii nu-şi vor primi salariile, sau pensionarii pensiile, noi oricum ne luăm salariile babane… Băi gherţoilor, dintr-un salariu de 1.000 de euro pe lună cum căcat vă permiteţi să vă luaţi jeep-uri şi vile?  Azi, timp de şase ore, 270 de măscărici s-au scălâmbăiat şi au recitat poezii în plenul Parlamentului. Aproape 270 de lachei care au spus că sunt aleşi de 65% din populaţia ţării, că ei reprezintă poporul, şi-au băgat, pe româneşte, pula-n ea de ţară. Le-am văzut pe aceste jigodii cum măturau pe jos cu poate singurul om care merita să ocupe funcţia de premier al României: Lucian Croitoru. Merita acest lucru datorită pregătirii pe care o are. Dar ce mă mai miră când aflu că o altă somitate a acestei naţii, Daniel Funeriu, a fost respinsă de o comisie din care făcea parte cea mai proastă ministresă pe care a avut-o Ministerul Educaţiei, Abramburica Andronescu. I-am văzut pe aceşti sclavi ai lui Voiculescu, Vântu şi Patriciu cum, fără niciun pic de remuşcare, au trântit un nou guvern al statului, la doar o lună de la mazilirea cabinetului Boc 2. Buuun! Dar, să-i vedem pe principalii actori de astăzi:

Crin Antonescu crin antonescu 2

Acest looser cu nume de floare ce se vrea preşedintele ţării, zice că e urmaşul Brătienilor. L-am auzit azi cum urla de la tribună: „Ce căutaţi aici domnilor care-l însoţiţi pe Croitoru? Aici e Parlamentul României…”. Să moară mă-ta, Crine! Ai aflat şi tu de când ţi-ai pus în cap să candidezi la scaunul de preşedinte că există Parlament? În 20 de ani de când faci figuraţie prin politica românească nu prea te-a văzut lumea prin Parlament. Până când şi colegul tău Terfeliceanu a spus: „Crin, eşti cel mai slab parlamentar liberal, nu ai fost la zece şedinţe în Parlament…”. Păi, nenea Crinu, din puţina istorie pe care o cunosc, Brătienii nu şi-au permis luxul să absenteze din cel mai înalt for al democraţiei. Tu, în schimb, sclavul lui Patriciu, te rătăceşti pe culoarele Parlamentului, trebuie să-ţi arate lacheii pe care-i conduci ce uşi trebuie să deschizi şi unde trebuie să te aşezi. Tati, du-te, lasă-ne că ne plictiseşti!

Mircea Geoană CP1272

Ce dracu’ pot să mai spun despre acest prostănac spaţial? Omul e prins în „meandrele concretului” şi se visează preşedintele tuturor românilor, dar şi al klingonienilor, marţienilor şi „lunaticilor”. Prostănacul nostru s-a trezit şi el, de la înaltul tribunei parlamentare, să urle ca o fecioară: „Am asistat la cronica unui eşec afirmat. Legea democraţiei a funcţionat azi în Parlamentul României. Majoritatea şi-a spus cuvântul. După verificarea majorităţii trebuie să-i solicităm la ceea ce se numeşte regula de aur a demorcaţiei: propunerea lui Klaus Johannis ca premier al României”. Dacă nu aţi înţeles ce a vrut să spună, vă traduc eu. Mesajul Prostănacului sună aşa: „Am asistat cu satisfacţie la cronica unei dejecţii parlamentare. Legea demagogiei a funcţionat azi în Parlamentul României. După verificarea alianţei Grivco şi a mesajelor primite de la stăpânii noştri Iliescu, Voiculescu Vântu şi Patriciu trebuie să-i spunem preşedintelui Băsescu: o propunem pe marioneta noastră Klaus Johannis ca premier al României. Numai Johannis ne poate satisface pofta de jaf”. Acum stau şi mă gândesc… discursul i l-a scris guzganul rozaliu sau s-a deşteptat prostu’? Mircea, fă-te că gândeşti şi candidează ca preşedinte la C.A.P.-ul din Dăbuleni, dar nici atunci nu se ştie dacă o să câştigi.

18-2 Ludovic Orban

Ludovic, fă-te mic, mic de tot! Când era viceprimar al capitalei acest menestrel liberal nu făcea altceva decât să se închidă în cabinet, să bea ca porcul şi să-şi mişte degetele dizgraţioase pe griful unei chitări. Omul cică e urmaşul lui Yngwie Malmsteen… pentru cunoscători 😉 Când era ministru al transporturilor avea aceleaşi apucături, cu mici pauze când semna contracte de zeci de milioane de euro pentru firmele afaceriştilor liberali ce simulau că fac autostrăzi şi asfaltează drumuri. Acest papiţoi s-a apucat şi el să facă politică de maidan şi să-şi umfle muşchii prin Parlament. Ceea ce nu ştie lumea este că acest urmaş al Brătienilor este fiu de torţionar. Ei, şi? Păi dacă PNL-ul a făcut alianţă cu supuşii lui Iliescu, care prin anii ’90-’91 cărau bastoane şi pumni  tinerilor ce aspirau la libertate, în spiritul „democraţiei”, atunci un pui de miliţian e oricând bine-venit în partid. Avortonul ăsta nereuşit dădea azi un interviu de te făcea să arunci televizorul pe geam: „Preşedintele jucător s-a jucat destul cu România. Cred că joaca trebuie să înceteze…”. Te deranjează că mai e unu-n ţara asta care vă dă peste labe, panacotarule? Dacă tot urlaţi pe toate posturile că Băsescu e dictator (eu nu am văzut ca un dictator să fie atât de des înjurat cum o faceţi voi) atunci ce faceţi voi în Parlament cum pula mea se numeşte, măi menestrel? Nu cumva DICTATURĂ PARLAMENTARĂ? Eşti supărat că marinarul s-a jucat cu Boc şi Udrea şi nu s-a jucat cu mă-ta? Îţi spun eu de ce: Băse urăşte miliţienii, securiştii şi comuniştii. Ce să-i faci, asta e viaţa, dacă ai tăi părinţi au fost torţionari nu se joacă nimeni cu ei… poate doar istoria, peste ceva ani.

Ehhhh, fraţilor, e timpul să mă opresc că îmi vine să vomit când scriu despre specimenele astea care cică ne reprezintă. Păi, dacă am ajuns să fiu reprezentat de Geoană, Voiculescu, Orban, Hrebenciuc, mai bine mă duc dracu’. Să nu uit. Azi nu am văzut-o pe fosta prima doamnă a cabinetului 2000 – 2004, Adriana Năstase. De ce o fi lipsit fata asta din Parlament? Oare, Dumnezeu a fost atât de milostiv cu noi şi l-a servit pe Bombonel cu puţină gripă nouă? Nop, nu avem noi norocul ăsta. Hai că vă las că urlă fi-mio că-i e foame. Pa, pa şi… caricatura_zilei-699

Anunțuri
 
Un comentariu

Scris de pe 04/11/2009 în pamflet, politichie

 

Etichete:

Un răspuns la „Cronica unei dejecţii parlamentare…

  1. tazdingoo

    04/11/2009 at 9:19 pm

    bine zis!

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: