RSS

Cum ne vom petrece Sfârşitul lumii în stil maya – 21.12.2012… roncea.ro

04 aug.

Ceva deştept de la un băiat deştept… GEORGE RONCEA


1. Televiziunile mogulilor freamătă! Ediţii speciale peste ediţii speciale! O bătălie cruntă pentru exclusivităţi.
– George Buhnici – corespondent PRO TV: Pe-aici, pe la Vama Giurgiu, va intra Apocalipsa în România. Vine din Bulgaria! />- Dan Diaconescu – OTV: Numai aici, la Televiziunea poporului, puteţi urmări cataclismul 3D! Mai aveţi însă o şansă să îl evitaţi, dacă daţi SMS la 898989 şi răspundeţi la întrebarea: Vreţi să fie Elodia prima preşedintă-femeie în locul  Elenei Udrea?
– Valentin Stan – Antena 5: Sfârşitul lumii este rodul unei politici criminale a Guvernului Boc XV!
– Tatulici – Vox News TV: Apocalipsa este un eveniment aproape la fel de important ca primul concert Michael Jackson, pe care l-am transmis eu la Tele 7 ABC, sau arestarea lui Sorin Ovidiu Vântu din 2011, transmisă în direct la defuncta Realitatea. Un moment, că avem un telefon în exclusivitate de la Jilava… da, spuneţi, vă rog… „Băi, Tatulici, de ce le plătesc pe japiţele alea din SIE şi SRI – ca să nu mai vorbesc de Guşă -, ca să aflu ştirea de la televiziunea lui Moraru?! Te-ai lins pe bot de şpaga mea! Freciule, ia scarpină-mă pe spate“…
– Prima TV transmite, calm: „Schimb de mame… Azi, doamna Dana cu doamna Costea“.
– TVR difuzează potpuriul de filmări „Dacă doriţi să revedeţi“: „De la Era Socialistă la caltaboşii lui Mureşan şi Remeş„.
2. Maneliştii se întrec în cântece despre Sfârşitul lumii. Pe locul întâi în preferinţele publicului este melodia interpretată în duet de Florin Salam şi Nyno: „Doamne, vine-Apocalipsa/ O să moară toţi duşmanii/ Şi nici n-o să le simt lipsa/ Trece viaţa şi cu anii ca şi banii“.
3. La serviciu, în metrou, în cafenele, peste tot auzi românii întrebându-se unul pe altul: Ce faci de sfârşitul lumii? Bătrânii au făcut cozi să-şi plătească datoriile la stat. În Harghita şi Covasna, românii au anunţat că până la Ziua Judecăţii îşi vor face singuri dreptate, ca să fie siguri.
4. Politicienii fac declaraţii sincere:
Vanghelie: Acum aţi înţeles de ce am lăsat sectorul 5 să arate aşa… Locuitorii e obişnuiţi cu imaginile apopalictice de pe goagăl, deci e pregătiţi pentru ce vine… Şi-am făcut şi o ieconomie.
Elena Udrea: Aţi văzut, dacă nu v-a plăcut „brand“-ul meu?
Tokes: Am vorbit cu Dalai Lama şi Ţinutul Secuiesc va fi salvat. Sic, români împuţiţi!
Geoană: Mai bine rămâneam naibii la Moscova, poate mai găseam un loc de steward pe naveta lui Putin!
Voiculescu: Dacă mă lăsaţi pe mine să fiu şeful Senatului, nu se mai ajungea la situaţia asta.
Crin: Asta e mâna lui Băsescu! V-am zis eu!
Hrebenciuc: Băga-mi-aş! Mai aveam puţin şi mutam România în Ucraina!
Iliescu: Nina, sună-l pe Gorby să cântăm împreună: „Hai la lupta cea mare“…
Vadim: L-aţi omorât pe Ceauşescu, plătiţi, haimanalelor!
Oprescu: Pulime, acum o să vedeţi şi autostrada suspendată!
5. Cluburile din Bucureşti pregătesc party-uri şi eventuri speciale. În Gaia, unde Poponeţ şi Delia Matache au masa rezervată non-stop, a început deja eventul Apocalypse Party Hot Stuff All Night. În Bamboo, Costeluş Căşuneanu şi-a donat maşina de 1 milion de euro ca să-l lase pe el să mixeze „End of World Mega Mix“ cu platanele pe sânii Simonei Sensual. Băieţii de Dorobanţi s-au repezit să-şi rezerve locuri şi la cluburile After Hours, la petrecerile de după Sfârşitul lumii. Trupele Angels şi Heaven sunt suprasolicitate. Bordelurile, deşi tocmai au fost legalizate de către ministrul Vasile Blaga în urma campaniei „Coaliţiei pentru Bordeluri Curate“, şi-au închis porţile. Fetele au intrat în grevă japoneză şi s-au dus să se pocăiască la Patriarhie, după ce au promis că-i rup laţele matroanei lor, Alina Mungiu Pippidi, dacă le mai obligă prin contract să meargă la piesa „Evangheliştii“.
6. Bisericile sunt luate cu asalt de către cei care au uitat să se spovedească până acum. La recomandarea Prea Fericitului Patriarh Daniel, preoţii spovedesc cu 50 RON de căciulă sau cu reducere de 500 RON la grupuri de o duzină de oameni. Pentru cei care n-au bani la ei, li se recomandă să-şi doneze proprietăţile Patriarhului Daniel, aflat, întâmplător, în primul pelerinaj pe Lună al unui grup de credincioşi de la Queens Club.
7. Ca la marile sărbători, hipermarketurile fac reduceri de până la 50% şi sunt luate cu asalt! Presa prezintă astfel: Oamenii spun că trebuie să aibă pe masa de Sfârşitul lumii toate cele cuvenite… Fiind un eveniment care nu s-a mai petrecut, gospodinele nu ştiu dacă să facă drob sau nu şi dacă au voie să vadă Apocalipsa în direct la Trinitas, deşi televiziunea este o armă a diavolului.
8. Guru Bivolaru intervine în direct la TVR, în duplex cu Monica Macovei: Am deturnat trei meteoriţi pentru voi, dar acum eram în exerciţiu spiritual de incontinenţă şi n-am mai putut să vă salvez, din nou, lumea, mai ales că sunteţi nişte nerecunoscători răi, răi, răi! Sper să mă spovedească Dan Puric, după ce termin…
9. Tabloidele titrează: Cancan: Monica Columbeanu îşi face de cap de Sfârşitul lumii cu Ricky! Irinel, tu cu cine?; Click: Ce bună e gagica lui Pulhac! Păcat că o să crape!; Libertatea: Patriciu a promis că petrece Sfârşitul lumii în barca lui Roşca şi îşi va dona cele patru avioane pentru salvarea intelectualilor Pleşu, Patapievici, Liiceanu şi Cărtărescu.
10. Băsescu este filmat pe ascuns spunându-i lui Videanu: Mă doare-n cur, ştiam de la Obama! Şi-aşa era ultimul meu mandat… De ce crezi că eram aşa galanton cu voi, leprelor?

http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010080246900/Actualitate/Cum-ne-vom-petrece-Sfarsitul-lumii-in-stil-maya-21122012.html

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: