RSS

EXCLUSIVITATE: De Craciun Basescu il va taia cu sabia pe Putin in fata la Ciresica… mama Ciresica

23 Aug

Dupa ce au consultat cartulia cu care zilnic se sterg la cur, mai precis Constitutia, domnii din opozitie au ajuns la concluzia ca nu au cu ce sa-l „prinda” pe mariner ca sa-l debarce de la Cotroceni. Daca filmuletul de la Ploiesti, al regizorului Dinu Patriciu, nu a impresionat prostimea, liberalii, demni urmasi ai Bratienilor – aripa Gheorghiu Dej, s-au gandit sa arunce in lupta un ilustru necunoscut, de profesie avocat si fiu de scriitor (probabil de vagoane). Ce dracu’ a scris ta-su nimeni nu stie, sau, ma rog, nu am citit eu.

Azi, tanarul mucalit, a aparut pe la IRealitatea si Antene (nu mai are rost sa va amintesc cine sunt turnatorii din spatele acestor televiziuni) si s-a plans ca Basescu i-a dat nici mai mult nici mai putin si pe „neveu” o directa in foanfa, pe motiv de dobitocie cronica. Avocatelul de mucava, strans din greseala cu usa de cei de la IRealitatea, a recunoscut ca boul ca este membru PNL, dar ca nu a fost pe la sedinte si nu si-a mai platit cotizatia. Ilustrul necunoscut se jura pe operele lui taica-su ca cei din SPP l-au tinut si Base ii dadea respectuos aproximativ 10.000 de pumni in cap… consecutiv. Am vazut si cum curvele batrane ce se vand ieftin: Dragoteasca, Ursu, Stancu urlau ca li se ingradesc drepturile si ca nu mai pot sa manance cacat pe post, in direct, ca vine Basescu si le ia farfuria din fata. Sa revenim la avocatul nostru. Spre luminarea acestuia si a bocitoarelor de la IRealitatea si Antene este bine de tinut minte care este scopul celor din SPP. Acesti baietasi care se arunca in fata glontului (pentru asta sunt antrenati) ca sa salveze gaozele anumitor politicieni sau sefi de state si guverne ii dicteaza lui Basescu, ci nu invers. La Cotroceni, ca si la Casa Alba sau Kremlin exista un centru de comanda al Serviciului de Protectie si Paza. Presedintele, indiferent care este el si ce tara reprezinta trebuie sa respecte anumite reguli stricte ale serviciului respectiv. Principala regula este aceea ca: PRESEDINTELE NU ARE VOIE SA SE ABATA DE LA TRASEUL DINAINTE STABILIT. Cu alte cuvinte cei din garda presedintelui il impiedicau pe acesta sa parcurga singur 10 metri pentru a ajunge in dreptul unui no-name care injura si facea ca toate fiarele, pentru a-i da o palma peste bot. Poate ca Base si cu Chitic, sau Pitic sau cum plm l-o fi chemand pe rahatul avocatesc s-au injurat ca doi birjari, dar asta nu inseamna ca marinarul a fugit repede de langa spp-isti si s-a aruncat la beregata nefericitului care a tacut chitic.

Anunțuri
 
 

Un răspuns la „EXCLUSIVITATE: De Craciun Basescu il va taia cu sabia pe Putin in fata la Ciresica… mama Ciresica

 1. Vuk Drasckovici

  24/08/2010 at 7:23 am

  Preluare de pe blogul lui Dan Badea http://badeadan.blogspot.com/2010/08/huliganul-chitic-cel-care-l-acuza-pe.html

  Dezinformarea zilei: Huliganul Chitic, cel care-l acuză pe Băsescu, a fost partener de afaceri cu Sorin Roşca Stănescu!

  Maşinăria de propagandă a lui Sorin Ovidiu Vîntu a lansat, astăzi, o nouă dezinformare, în acelaşi stil cu care ne-a obişnuit. Mercenarii au inventat un incident asemănător celui trucat de Patriciu, în care ar fi fost implicat preşedintele României, Traian Băsescu.

  Au plasat povestea pe unul din site-urile controlate, cotidianul.ro (condus de tonomatul Nistorescu), de unde a fost preluată de ventilatoarele Realitatea TV şi Antena3.

  Aşa au procedat de fiecare dată, atât în cazul casetei trucate de oamenii lui Patriciu, cât şi în cel privind compromiterea CD-ului (ce conţinea filmuleţul trucat) expertizat de INEC (vezi, aici, amănunte).

  De această dată, cel scos în faţă este un anume Mircea Victor Daniel Chitic, avocat, zice el, un individ dubios şi lipsit de scrupule zic eu. Un huligan, dacă ne-am lua după ce declară el peste tot.

  De ce e dubios acest individ? Pentru că face afirmaţii fără probe şi, în plus, nu are nicio credibilitate. Cum să ai credibilitate când, pe lângă faptul că nu ai nicio probă pentru ceea ce afirmi, cu excepţia nevestei, tu ai mai şi fost partener de afaceri cu şantajistul nr. 1 al presei române, Sorin Roşca Stănescu (facsimil dreapta). Care, în plus, este finul lui Dinu Patriciu (fost patron la Ziua) şi consilierul de presă al lui Sorin Ovidiu Vîntu, după ce a condus ani mulţi jurnalele Ziua şi Gardianul. Şi care e duşmanul tradiţional al preşedintelui României.

  Avocatul afacerist Chitic şi Sorin Roşca Stănescu au fost asociaţi în firma Art Eurocontact SRL, societate înfiinţată în 2004 şi controlată în proporţie de 90% de către şantajistul Sorin Roşca Stănescu.

  Huliganul Chitic
  Iată şi documentul de înfiinţare al firmei celor doi, înregistrat la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului:

  Societatea Comerciala Art EuroContact – S.R.L., Bucuresti
  MINISTERUL JUSTITIEI OFICIUL NATIONAL AL REGISTRULUI COMERTULUI
  JUDECATORUL DELEGAT LA OFICIUL REGISTRULUI COMERTULUI DE PE LANGA TRIBUNALUL BUCURESTI la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus autorizarea si inregistrarea societatii comerciale cu urmatoarele date:

  – numarul de ordine in registrul comertului: J 40/17213/2004;
  – denumirea si forma juridica: Art EuroContact S.R.L.;
  – sediul social: Bucuresti, str. Valeriu Braniste, nr. 54-56, bl. D1, sc. C, et. 4, ap. 112, sectorul 3;
  – durata de functionare: nelimitata;
  – capitalul social subscris:
  2.000.000 lei, varsat integral, numarul total de parti sociale 20; valoarea unei parti sociale: 100.000 lei;
  – fondatori:

  Chitic Corneliu Paul (dramaturgul, tatal avocatului – n.n.), asociat, cod numeric personal 1440317400055, aport la capital 100.000 lei, reprezentand o parte sociala, cu o participare la beneficii si pierderi de 5 %,

  Chitic Mircea Victor Daniel, asociat, cod numeric personal 1770210430250, aport la capital 100.000 lei, reprezentand o parte sociala, cu o participare la beneficii si pierderi de 5 %, si

  Rosca-Stanescu Sorin Stefan, asociat, cod numeric personal 1490908400266, aport la capital 1.800.000 lei, reprezentand 18 parti sociale, cu o participare la beneficii si pierderi de 90 %;

  – administrator:
  Chitic Corneliu Paul, cod numeric personal 1440317400055, cu puteri depline;
  – domeniul principal de activitate: cod CAEN 741 – activitati juridice, de contabilitate si revizie contabila, consultanta in domeniul fiscal; activitati de studii de piata si de sondaj; consultanta pentru afaceri si management;
  – activitatea principala: cod CAEN 7414 – activitati de consultanta pentru afaceri si management.
  Firma este acum in dizolvare judiciara, ultima inregistrare la Registrul Comertului dateaza din noiembrie 2009.

  Chitic mai are, în plus, încă şapte societăţi comerciale: Pontifex, Realbiz Imobiliare, Fun Factory, Imobiliar Invest Consult, Basmaison Invest, Porojean Consulting şi Est Invest Consult.

  Ce se mai poate adăuga aici? Se mai îndoieşte cineva (sigur, ma refer aici la oamenii întregi la minte, nu la bizoni sau mafioţi) că avem de-a face cu o nouă făcătură a celor care refuză să recunoască rezultatul alegerilor din iarna trecută?…

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: